Dít wil je weten als je jezelf laat masseren

Als je voor de eerste keer bij FijnLijf Massage voor een massage komt, zijn er een aantal dingen die je mag weten. Ik heb deze massage weetjes hieronder voor je op een rij gezet. Ze gelden specifiek voor FijnLijf Massage.

 

* FijnLijf Massage wil een veilige zone zijn. Dit betekent dat elk lichaam gevierd wordt. Of je nu cellulitis, littekens, gerimpelde huid, piercings, tatoeages of wat dan ook hebt. Bij FijnLijf massage maakt het niet uit hoe je eruit ziet.

 

* Lichaamshaar is geen probleem. Ik hoor regelmatig van cliënten "sorry, ik heb mijn benen niet geschoren". Ik beloof je, het maakt me niks uit. Jij bent jij en je bent goed zoals je bent. Bovendien mag je zelf kiezen hoe je eruit wil zien. Zie het bovenste puntje :) 

  

* Vertel me hoe je je massage hebben wil. Het kan wat ongemakkelijk zijn om te zeggen dat je meer of minder druk wil. Maar het is jouw massage en ik wil dat jij je fijnste massage ervaring hebt, dus spreek je uit. Ik vraag je tijdens de massage ook of je de druk die ik geef prettig vindt. Je mag eerlijk antwoorden. 

 

* Je ligt niet compleet naakt op de massagetafel. Alleen het deel van je lijf wat ik masseer ligt bloot, bijvoorbeeld je rug of een been. Ook houd je je onderbroek aan. Ook leg ik altijd nog een handdoekje over je billen heen, zodat je slip bedekt is. 

 

Met dit in je achterhoofd, wordt jouw moment van zelfzorg hopelijk een ontspannen ervaring. Vind je het desondanks toch moeilijk om te ontspannen? Lees dan deze blog over hoe je mindfulness in je massage brengt. Zie ik je gauw? 

 

OPENINGSTIJDEN

 

Woensdag: 9-12 uur & 16-19 uur 

Vrijdag: 10-20 uur 

        


NEEM CONTACT OP 

 

FijnLijf Massage

Kardinaal Vaughanstraat 26, Tilburg

06 235 782 93
info@chantaltheunissen.nl

 

SOCIALS 

 

 Volg FijnLijf Massage op instagram voor praktische oefeningen en tips!